<h2> </h2><p>Είμαστε η σύγχρονη λύση στην οδοντοτεχνική. Με καταρτισμένους τεχνολόγους συνεργάτες στον τομέα της οδοντοπροσθετικής...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.odontotexnitis.com.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Νάρθηκες

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε εξατομικευμένους νάρθηκες βρυγμού - βρουξισμού, λεύκανσης καθώς και εξατομικευμένους αθλητικούς νάρθηκες που θα είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι ειδικά για εσάς που θα έχουν τέλεια εφαρμογή και θα σας ανακουφήσουν - προστατέψουν άμεσα.

 

Νάρθηκες βρυγμού - βρουξισμού:
Βρυγμός ή βρουξισμός είναι το ακούσιο τρίξιμο ή σφίξιμο των δοντιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι μία κακή συνήθεια που δύσκολα μπορεί να κοπεί και μπορεί να έχει ως συνέπεια την φθορά των δοντιών, να καταστρέψει σφραγίσματα και άλλων προσθετικών εργασιών ή ακόμα χειρότερα μπορεί να προκαλέσει πόνο στην γνάθο, πονοκεφάλους και περιορισμό στο άνοιγμα του στόματος.

Γιαυτό λοιπόν ο νάρθηκας βρυγμού είναι μία καλή λύση για εκείνους που υποφέρουν από αυτή την κακή συνήθεια.
Ο νάρθηκας βρυγμού είναι μία κατασκευή (μασελάκι) από πολυμερές άριστης ποιότητας που προστατεύει τα δόντια από την αποτριβή, χαλαρώνει τους μύες της γνάθου και  βοηθά να αντιμετωπισθούν τα συμπτώματα από το στοματογναθικό σύστημα και την άρθρωση ενώ παράλληλα επιτρέπει ελεύθερα τις οριζόντιες κινήσεις της κάτω γνάθου. Κάθε νάρθηκας κατασκευάζεται ατομικά και με ακρίβεια για τέλεια εφαρμογή στο στόμα του ασθενούς.

 

Εξατομικευμένοι αθλητικοί νάρθηκες:
Ένας εξατομικευμένος αθλητικός νάρθηκας καλύπτει και προστατεύει τα δόντια ενώ ταυτόχρονα το πάχος του και η σύστασή του αποτελούν χώρο απορρόφησης μέρους της δύναμης η οποία αλλιώς θα κατέληγε στις γνάθους, τους κονδύλους ή τη βάση του κρανίου. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στην αποφυγή τραυματισμών των εμπρόσθιων δοντιών της άνω γνάθου από μετωπιαία χτυπήματα ειδικά σε αθλητές με ορθοδοντικές ανωμαλίες ή ακίνητους ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

  • Η χρήση αθλητικού προστατευτικού νάρθηκα είναι αυτονόητη σε αθλήματα που περιλαμβάνουν σωματική επαφή.
  • Ένας εξατομικευμένος νάρθηκας δεν προστατεύει μόνο τα δόντια αλλά παράλληλα βοηθά στο να απορροφηθούν οι επιπτώσεις ενός χτυπήματος στο πρόσωπο, προλαμβάνοντας έτσι κατάγματα στη γνάθο, διασείσεις η τραυματισμούς στη βάση του κρανίου.
  • Ένας νάρθηκας κοστίζει πολύ λιγότερο από έναν τραυματισμό – Ο εξατομικευμένος αθλητικός νάρθηκας κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι η αποκατάσταση ενός τραυματισμένου δοντιού.
     

 

Νάρθηκες λεύκανσης

 

 

 

 


Σταθερό:   2104933520

Κινητό:     6976494970